Eladó 170 m²-es családi ház, Soponya

Azonosító: W32114 - utoljára módosítva: 2017.05.15

Érdeklődni

Stonehenge Ingatlan Székesfehérvár
Székesfehérvár, Tobak utca 27.
Kováts Gábor
+36 70 942 7829
kovats.gabor@shbankhaz.hu

Biztonsági kód: 4 + 2 =
Üzenet küldése
ingatlan típusa:családi ház
helység:Soponya
alapterület:170 m²
telek alapterülete:900 m²
ár:26 500 000 Ft  
szoba:5 (nappalival)  
állapota:újszerű  
9; egyedi fűtés; erkély/terasz; parkoló;

Leírás


Székesfehérvártól 20km-re, Balatontól 30km-re, Soponyán, 900m2-es igényes, karbantartott, parkosított saroktelken 170m2 alapterületű, századvégi, nagypolgári stílusban teljesen felújított, tetőtér beépítéses 5 szobás (+ előszoba + étkező) téglaépítésű többgenerációs családi ház, teljes berendezéssel, felszereléssel, bútorzattal eladó.
A földszint kialakításánál az építtetők nagy hangsúly fektettek a kényelemre, jó használhatóságra, és figyelembe vették a mimnél nagyobb fénykihasználást. Így létrejött két hatalmas, napfényes szoba, és egy hatalmas a kertre néző előszoba. A szobákban visszaállították és a teljesen felújított spalettákat. Az előszobából jutunk egy modern kialakítású, igényes szaniterekkel felszerelt hidromasszázs zuhanykabinnal ellátott fürdőszobába. Itt kapott helyet egy műemlék restaurátorral tömör fából készített az 1900-as évek stílusát utánzó egyedi kialakítású különleges borítással rendelkező, minden igényt kielégítő kertkapcsolatos, hatalmas terasszal ellátott konyha. A konyhából nyílik egy hatalmas éléskamra. A konyhából egy hatalmas ablakkal ellátott az étkező részbe érünk. Az étkező különleges hangulatát a szintén restaurátorral készített hatalmas lépcső teszi igazán varázslatossá. Innen nyílik egy az építtetők előrelátását és a jól átgondolt tervezés hasznát húzó előtér, külön bejárati ajtóval.
(A ház ezen részét, akár többgenerációs felhasználás érdekében le lehet választani. Így egy teljesen összkomfortos külön bejárattal, szobával, fürdőszobával rendelkező lakrészt kapunk.)
Innen nyílik egy egyedi kialakítású, és egyedi burkolatokkal ellátott, igényes szaniterekkel és hidromasszázs fürdőkáddal ellátott fürdőszoba. Itt találunk még egy a kertre néző szobát is.
Az emeletre egy minden részletében aprólékosan kidolgozott tömörfából a századvégi nagypolgári házak stílusában kialakított lépcsőn jutunk fel. Itt kialakításra került egy hálószoba és egy jelen pillanatban gardróbszobaként működő szoba.
A tulajdonosok a házat teljes bútorra és berendezéssel szeretnék értékesíteni. A nem kézzel, egyedi igények szerint készült bútorok a Zala Bútorgyár: egyedi tanúsítvánnyal ellátott - ZALA RUSZTIK garnitúrája.
A házat betonalappal rendelkező kismérető tégladíszítéssel, horganyzott díszítőelemekkel ellátott kerítés veszi körbe.

A 44 m2- es garázsban kialakításra került egy külön bejárattal rendelkező tároló rész is.
A 900 m2-es kert gondozott, díszfákkal, pázsitfűvel, egy ásott valamint egy fúrt kúttal rendelkezik.

A kellemes kikapcsolódást egy 100 m2-es napozóterasz biztosítja.

A ház védelmét riasztó és kamerarendszer látja el. Amennyiben a leendő vásárló igényli, távfelügyeleti ellátás is biztosított.Stonehenge Ingatlan Székesfehérvár
8000 Székesfehérvár, Tobak utca 27.
Tel: +36 30 929 2475
E-mail: ingatlan.szekesfehervar@shbankhaz.hu